Uslovi korištenja

Uslovi korištenja i politika privatnosti

Da bi ste izvršili narudžbu ostavljatete namVaše lične podatke, koji su potrebni da bi se proizvod dostavio i realizovala kupovina. Kada nam proslijedite Vaše lične podatke, pristajete na praksu korištenja informacija na način kako je to navedeno u ovoj rubrici. Prilikom kupovine, dužni ste se koristiti tačnim i preciznim podacima koji se odnose na Vaše ime I prezime, adresu, adresu za dostavu, broj telefona, mail adresu ili druge bitne podatke za isporuku proizvoda. Činimo sve kako bi smo zaštitili privatnost ličnih podataka (ime i prezime, e-mail, broj telefona, itd.) registrovanih korisnika u smislu Zakona o zaštiti ličnih podataka, te će biti korišteni samo u svrhu realizacije vaše narudžbe odnosno isporuke proizvoda korisniku ili informisanja korisnika o trenutnim marketinškim kapanjama. Činimo sve da podaci o proizvodima i fotografije istih, budu što tačniji i vjerodostojniji, ali ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije proizvoda na online prodavnici dobraknjiga.ba u potpunosti ispravne, te pridržavamo pravo promjene istih. Moguće je da neki artikli, koji se nalaze na stranici, nisu raspoloživi na stanju, te se narudžba smatra kompletiranom tek, kada dobijete potvrdu o isporuci od strane operatera.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime firme Dobra knjiga , obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca/korisnika, koji koriste usluge dobraknjiga.ba prodavnice. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, te u cilju pružanja što kvalitetnije usluge. Dajemo kupcima/korisnicima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, te se smatraju poslovnom tajnom. Svi zaposleni Dobra knjiga  odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Dodatne napomene

dobraknjiga.ba , https://dobraknjiga.ba, kao i www.dobraknjiga.ba su registrovano intelektualno vlasništvo.

dobraknjiga.ba je prodajno mjesto firme Dobra knjiga  Sarajevo

Dobra knjiga  se obavezuje pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza, te informisanje kupaca o novostima.

Stranice služe kao elektronsko prodajno mjesto, a Dobra knjiga  Sarajevo ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Dobra knjiga  ne može se smatrati odgovornom za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sistema web trgovine ili propusta uposlenika/operatera Dobra knjiga 

Posjećivanjem stranica naše online trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, saopštenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Narudžbom proizvoda ili registracijom na stranicama naše web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvatate sve navedene uslove korištenja.