Pravne napomene

Dodatne napomene

dobraknjiga.ba i https://dobraknjiga.ba, kao i www.dobraknjiga.ba su registrovano intelektualno vlasništvo.

dobraknjiga.ba je prodajno mjesto firme Dobra knjiga d.o.o. Sarajevo

Dobra knjiga se obavezuje pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza, te informisanje kupaca o novostima.

Stranice služe kao elektronsko prodajno mjesto, a Dobra knjiga  Sarajevo ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Dobra knjiga  ne može se smatrati odgovornom za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sistema web trgovine ili propusta uposlenika/operatera Dobra knjiga 

Posjećivanjem stranica naše online trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, saopštenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Narudžbom proizvoda ili registracijom na stranicama naše web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvatate sve navedene uslove korištenja.